USA keskkool meenutab «Tähesõdade» kosmoselaeva

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs Pennsylvania osariigis asub kool, mis meenutab «Tähesõdadest» tuntud tegelase Han Solo kuulsat kosmoselaeva Millennium Falconit
USAs Pennsylvania osariigis asub kool, mis meenutab «Tähesõdadest» tuntud tegelase Han Solo kuulsat kosmoselaeva Millennium Falconit Foto: starwars.wikia.com

USAs Pennsylvania osariigis asub kool, mis meenutab «Tähesõdadest» tuntud tegelase Han Solo kuulsat kosmoselaeva Millennium Falconit.

Allentownis asuva Parkland High Schooli esindajate teatel ei lähtutud koolihoone ja selle ümbruse loomisel kuulsast filmiseeriast, edastab metro.co.uk.

Kasutaja biggins339 riputas internetti võrdlevad fotod, millel on näha kool ja filmist tuntud kosmoselaev.

«Me ei lähtunud koolihoonete ja autoparkla paigutamisel Han Solo ja ta esimese abi Chewbacca juhitud kosmosealusest. Tegemist on lihtsalt kokkusattumusega,» selgitas kooli esindaja.

Kuid «Tähesõdade» fännid ei uskunud kooli selgitust. Internetis avaldati arvamust, et kooli loonud arhitekt on «Tähesõdade» fänn.

Kosmosealust Millennium Falcon oli esmakordselt näha  1977. aasta filmis «Star Wars Episode IV: A New Hope».

Veel on Millennium Falconit näha 1980., 1983. ja 2005. aastal valminud «Tähesõja» filmides.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles