Krista Lensin paljastas Michael Bublé kontserdi eripära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin naudib elu täiel rinnal.
Krista Lensin naudib elu täiel rinnal. Foto: Jelena Rudi

Krista Lensin avastas Michael Bublé enda jaoks New Yorgis olles.

 «Kontsert oli selline intiimne ja õdus. Inimesed saalist hüüdsid pidevalt oma laulusoove ja Michael suhtles kõigiga laulude vahel, tehes ka saalisolijate soovil muudatusi kavas. See oli imeline elamus, ta tundus kuidagi nii soe ja äge,» kirjeldas Krista.

«Mingil hetkel vaatas ta saalis esimeses reas istuvaid teismelisi ja küsis, et kuidas teie küll sellist muusikat juba kuulate, kui vanad te ka olete? Selle peale aga kostis kusagilt tagareast kriiskav hääl:«I’m 75 and I love you Michael!» Kogu saal rõkkas naerust ja Michael muidugi jooksis läbi terve saali selle vanaproua kõrvale, kallistas teda ja laulis talle otse sealt saalist,» on naine just sellisest kontserdist alati unistanud, kui saalis on vaid need, kes teavad iga laula sõnadevahelist hingamistki ning artisti ja publiku vahel käib tihe suhtlemine.

«Kunagi ammu ammu korraldati selliseid kontserte Linnahalli väikeses saalis, see oli aga kahjuks ammu. Loodan nii väga, et ta ka eetlastega ühise keele leiab ja et see kontsert täidaks kõik meie ilusa muusika meeled!» läheb Lensin laupäeval Saku Suurhalli Bublé kontserdile suurte ootustega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles