Raju 9 kokkuvõte: oleme õigel teel!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pannie Kianzad (Rootsi) alistas kohtunike ükshäälse otsusega Helin Paara (punaste kinnastega).
Pannie Kianzad (Rootsi) alistas kohtunike ükshäälse otsusega Helin Paara (punaste kinnastega). Foto: Peeter Langovits

Möödunud nädalavahetusel toimus Tallinnas Eesti sportliku vabavõitluse liiga MMA Raju üheksas üritus. Seekordne Raju oli Tallinnas toimunutest suurim - õhtusel peaüritusel oli saalis 1200 inimest, päevast amatöörüritust käis kohapeal vaatamas 300 inimest.


Lisaks jälgis päeval võistelnud amatööre Postimees Sport veebilehel edastatud otseülekande kaudu veel 500 pealtvaatajat, mille vaatajate arvule olime seadnud omapoolse piirangu. Esmakordselt osalesid võistlusel sportlased Prantsusmaalt ja Rootsist.

“Lisaks ürituse igakülgsele õnnestumisele oli Raju 9 heaks proovikiviks oktoobrikuus saabuva juubeliürituse – Raju 10 jaoks. Testisime otseülekande tehnilist poolt, tõime kohale välissportlaseid uutest riikidest, panime Eesti sportlased proovile väga teravate vastaste vastu ning tegime koostööd täiesti uute partneritega,” rääkis möödunud üritusest MMA Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

“Raju on leidnud oma koha Eesti spordimaastikul. Olen veendunud, et meie liikumissuund, ürituse korraldamise kultuur ja spordi edendamise viis on õiged ja jätkusuutlikud,” lisas Tõnissaar.



Laupäevase MMA Raju 9 võistlustulemustega saab tutvuda SIIN

Vaata ka suurt pildigaleriid võistlustest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles