TV 3 toob ekraanile seriaali elust enesest

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja «Suletud uste taga» produtsent Tuuli Roosma.
Sarja «Suletud uste taga» produtsent Tuuli Roosma. Foto: Raigo Pajula

Täna kell 20.30 jõuab TV 3 ekraanile uus kodumaine sari «Suletud uste taga», mis toob vaatajateni lood elust enesest. Formaadilt on sari sarnane TV 3s jooksva Saksamaal, toodetud seriaaliga «Selline on elu», mille igas osas lahatakse üht juhtumit, elusündmust või probleemi.


Kuigi tootja on mõlemal seriaalil sama – Tuuli Roosma meeskond –, käsitleb TV 3 uus sari iga lugu põhjalikumalt ning seda võib võtta tõsielusarjana. Kaamera jäädvustab toimuvat n-ö otse, sündmusi vahendava saatejuhi või kommentaarideta.

««Suletud uste taga» idee küpses TV 3s juba mõnda aega, selle ekraanile toomise plaan sai alguse juba sügisel,» vahendas Annely Adermann TV 3st. «Kuna seriaali «Selline on elu» menu julgustas, sai TV 3 vaatajatele valitud just sarnase sisu ja vormiga, kuid kodumaine, n-ö päris oma versioon.»

«Tunni jagu on siis teisipäevaõhtutes lugusid elust enesest, mis kindlasti panevad kaasa elama, mõtlema ja analüüsima nii suhteid kui elus ette tulevaid olukordi,» jätkas ta.

Sarja avaosas saab vaataja tuttavaks linna magalarajoonis elava Peetrite perekonnaga, kus ainsaks toitjaks on müüjannana töötav üksikema Piret. Tema tütar, 15-aastane Saskia, käib koolis.

Ühel päeval, kui Piret üksi kodus on, ilmub ukse taha tema tütre endine, kriminaalse taustaga poiss-sõber, kes on just aastapikkusest vangistusest vabanenud.

«Suletud uste taga» teeb eriliseks see, et lugudes astuvad üles tavalised inimesed oma eriliste lugudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles