Krista Lensini tütar möllas lennujaamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne & Siil pärjas aasta 2011 ilulemmikuid uuenenud ööklubis BonBon
Kroonika peatoimetaja Krista Lensin koos tütrega
Anne & Siil pärjas aasta 2011 ilulemmikuid uuenenud ööklubis BonBon Kroonika peatoimetaja Krista Lensin koos tütrega Foto: Jelena Rudi

Kuulsused pajatasid Kroonikale, millega on hakkama saanud nende väänikud. Milline laps poleks oma vanemaid ümber sõrme keeranud või neid piinlikku olukorda pannud?

Krista Lensin: Mu tütar Simone (9) reisib palju, talle meeldib hotellides magada ja lennukis sõita ja ta on juba kuueaastasest peale üksinda koos võõra reisisaatjaga vaheaegadel Ameerikas isa juures käinud.

Mulle meenub üks seik ajast, kui ta oli veidi alla kolmeaastane. Olime Saksamaal ühe lennujaama piiripunktis, kus taheti ka väikese Simone nägu passis oleva tüdruku omaga kokku viia.

Tütar oli juba pikemat aega ukerdanud mul jalge ees ja kui ma ta lõpuks oma käte vahele haarasin ja üles tõstsin, oli ta jumal teab kust saanud oma valdusesse reisikohvrite kinnitusteibi, millega oma näo üleni ära oli katnud.

Esmalt kohkusin, kuid siis hakkasime koos piirivalvuriga naerma. Nad ei suutnudki lõuks tuvastada, kas see laps oli õige või mitte...

Milliste koerustükkidega on sinu väänik hakkama saanud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles