Staarmeikar Kaia Triisa tütar värvis ennast hõbedaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sushi Cat paljuneb - uus koht avati Tartu mnt 47 - Keskturu bussi- ja trammipeatuse juures. Koit Toome ja Kaia Triisa lapsuke
Sushi Cat paljuneb - uus koht avati Tartu mnt 47 - Keskturu bussi- ja trammipeatuse juures. Koit Toome ja Kaia Triisa lapsuke Foto: Jelena Rudi

Staarmeikar Kaia Triisa tütrekesele Rebeccale (4) on läbi aegade meeldinud emme meigikohver, pajatab Koit Toome elukaaslane Kroonika veergudel.

«Üksvahe, kui mu tähelepanu oli mujal, meeldis Rebeccale näiteks magusa maitsega huulepulki süüa,»pajatab Kaia.

Kaiale jääb elu lõpuni meelde üks seik, mil tütreke oli alles aastane. «Jätsin ta hommikul korraks Koiduga koju ja jooksin ise kiirelt tööasju ajama. Olin ära olnud alla tunni, kui koju tagasi tulin. Kõik tundus esmapilgul vaikne. Koit magas ja Rebecca oli kõrvaltoas rahulikult asjatamas.»

«Kui ma siis vaatama läksin, mida ta teeb, pidin kreepsu saama. Rebecca oli saanud mu meigikohvrist kätte hõbedase kuiva kehavärvi ja seda nätsutades, nii iseenda pealaest jalatallani kui ka kogu toa hõbedaseks võõbanud. Suus hõbedane vaht, istus laps ise rahulolevalt põrandal.»

Ega Koidul ja Kaial jäänudki muud üle, kui väike pahandusetegija kogu täiega vanni panna.

Milliseid unustamatuid vigureid on sinu väänik korda saatnud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles