Ivar Vigla ähvardas Saagimit politseiga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Justkui stseen «Kevadest», kus köster üritab Tootsi kepiga sudides laua alt kätte saada! Sarnane lugu juhtus läinud teisipäeval, kui Kanal 2 «Reporteri» produtsent Ivar Vigla (50) üritas saate otse-eetriks diktorilaua alla pugenud juubilar Anu Saagimit sealt välja sikutada, raporteerib Kroonika. 

Kuna samal päeval tähistas Anu oma 50. sünnipäeva, pidanuks rahvas vähemalt
kilomeetri raadiuses valmis olema selleks, et asi võib käest minna – seda enam, et Saagimi õnnitlemine algas päeval tühjana seisvas «Reporteri» stuudios.
 
Õhtune saade sujuski hetkeni, mil Vigla kullipilk fikseeris eetris käe, mis ilmus diktoripuldi alt ja kohendas diktor Olaf Suuderi kuuerevääri. Suuder, kes oli enne Anu juubeli puhul ka suu pisut šampanjaseks teinud, jätkas stoilise rahuga.
 
 
Ent kes kui lõvi äkki vaheklipi ajal tegudele sööstis, oli Vigla!
 
Produtsent püüdis Saagimit jalgupidi laua alt välja tirida, kuna see aga ei õnnestunud ja näppu jäi vaid king, ähvardas ta sellega vibutades juubilari lõpuks lihtsalt politseiga.
 
Ühtlasi sai oma koosa Olaf! «Saagim annab lonksu šampanjat ja sa oled kohe peast sassis. Tantsid Saagimi pilli järgi, ise muidu arukas vend!» kärkis Vigla, kes haistis juba enne õhus halba.
 
 
Suuder ütleb, et enda aruga ta sellist nalja ei oleks teinud: «Toimisin sel hetkel toimimata. Anu oli laua alla pugenud (pildil), otse-eetrini oli pool minutit, kui produtsent mult otse küsis: «Kas Anu on seal?» Ütlesin, et ei ole... Küsisin hiljem tööandjalt otse, kas pean A4 lauale panema, õnneks siiski mitte,» tunneb Suuder kergendust.
 
Enne vimkat väiksema seltskonnaga stuudio kõrvalruumides edasi pidutsenud juubilar pihib, et tundis Vigla ees hirmu. «Need sekundid olid minu elu kõige õudsemad,» väristab Anu siiani õlgu. Vigla viskab kommentaari asemel telefoni hargile.
 
 
 
Vähemalt on Ivaril karmavõlg tasutud!
 
Aastal 1991 luges ETV «Aktuaalse kaamera» toonane uudistejuht Feliks Undusk ette uudise, et Soome sajamargased kõrvaldatakse käibelt. Vigla naljasaate «Wigla show» avalõigu valeuudist võttis rahvas aga tõsiselt ja tormas oma sääste vahetama. Nimelt olid äsja käibelt kaotatud 50- ja 100-rublased ning paljud olid oma tagavara odavnevate rublade asemel vahetanud kaljukindlana tundunud Soome markadeks...
 
 
Loe värsket Kroonikat!
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles