Star FMi hommikusaates läks pannkook põlema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Star FM-i pannkoogihommik 11.02.09 - Saagim kallas koogile loomulikult veits kangemat kraami.
Star FM-i pannkoogihommik 11.02.09 - Saagim kallas koogile loomulikult veits kangemat kraami. Foto: Star FM
STAR FMi hommikuprogramm üllatab taas erakordsete ettevõtmistega - täna hommikul külastas stuudiot Anu Saagim koos Helen Mahmastoliga, et küpsetada otse-eetris pannkooke.

Stuudio oli täis isuäratavaid lõhnasid, kui korraga lahvatasid tuleleegid laeni - Helen oli pannud värskelt valminud koogile tule otsa!
 
Heleni sõnul pidi pannkoogi põlemapistmine vastava alkohoolse joogi abil andma koogile veelgi erilisema maitse. Õnneks jäi stuudio sisustus ootamatutest leekidest kahjustamata ja STAR FMi hommikuprogrammi kolmiku Allan Roosilehe, Pille Minevi ja Peeter Oja töökohad puutumata. 
 
Anu Saagim pooldab kokkuhoidlikul ajal säästupannkooke, mida valmistatakse pannkoogijahust ja gaseeritud Vichy veest - sellise retsepti järgi pidid pannkoogid eriti õhulised ja pehmed jääma. Pannkoogi rikuvad Anu arvates ära igasugused lisandid, mida ta kunagi valmis koogitaigna pulbrile juurde ei pane. 
 
STAR FMi hommikuprogrammi juhi Allan Roosilehe arvates ei ole nii meeldejäävat hommikut sellel nädalal veel olnudki: «See, et raadiostuudiosse tuuakse kohale pliit ja küpsetatakse pannkooke, on minu 30-aastase raadiokogemuse jooksul täiesti enneolematu!» ütleb Roosileht ja maitseb erilise retsepti järgi tehtud põletatud pannkooki. 
 
Kiika pildigaleriid! 
 
Kuula STAR FMi hommikuprogrammi parimaid hetki uuesti SIIT.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles