Emma-Leena Kogeri kleit maksab 1700 eurot!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma-Leena Koger
Emma-Leena Koger Foto: Jelena Rudi

Kui rikka isa kallis tütar, Emma-Leena Koger oma isa, suurärimees Andres Kogeri juubelil, Ammende Villas, tantsupõrandal hõljus, valgus mehel pisar silma. Koger otsustas, vaatamata oma ehitusfirma  pankrotieelses seisundis visklemises, tütart ka edaspidi rahaliseslt toetada, kirjutab Kroonika.

Ladina-Ameerika tantsude kleidid on väikesed ja liibuvad, kuid kaaluvad palju ja maksavad veel rohkem. Nimelt on nad pikitud Swarovski kristallidega.

«Mu kõige kallim kleit maksis 1700 eurot, see on ostetud Inglismaalt. Selle teevad kalliks Swarovski kristallid. See on ühe maailmameistri kleit, mida kasutati fotosessioonil,» pajatab «Tantsud tähtedega» saates koos oma ajalooõpetajaga tantsujalga keerutanud näitsik. 

Viimasel ajal laseb Emma-Leena oma kleidid õmmelda siiski Eestis, sest siin on soodsam.

Hiljuti väisas kaunitar koos vanemate- ja noorema õega Dubaid, kus põhiliselt tegeleti ujumise ja šopinguga. «Sain sealt endale kooli lõpukingad. Ma ei tea, mis need maksid, vanemad tasusid arve,» tunnistab tantsustaar.

«Aga sobivat kleiti pole ma veel leidnud. Pean laskma selle õmmelda. Dubais oli hea valik, aga sellist polnud nagu mina tahtsin,» räägib ilusaid kleite ja kõrgeid kontsi jumaldav Emma-Leena.

Pikemat artiklit loe värskest Kroonikast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles