Ring tõmbub koomale: trimmisaatest lahkus Kristi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» viies saade
«Tantsi tagumik trimmi» viies saade Foto: Jelena Rudi

«Tantsi tagumik trimmi» viiendas saates kogus vähim punkte Kristi Kuusksalu, kes pidi koju minema.

Tantsijad ja kohtunike kommentaarid:

Natalja Barajeva ja Kaarel Väli

Anna Levandi: Te olite nii nunnud! Tempo oli vist liiga kiire sinu jaoks, Natalja? Muusika jooksis sust ette ja sina üritasid järele jõuda. Mulle väga meeldis. Kuus.

Anu Saagim: Kui kostüüm võiks tappa, siis see oleks sinu kostüüm. Muusikavalik oli väga nutikas, ma kujutan ette, et paljudele naistele lähenb Marilyn korda. Tempo oli sinu jaoks veidi kiire. Lõpus, kui aeglasemaks läks, olid kui kala vees. Seitse.

Teet Kask: Minule meeldib ikka sinu partneri fantaasia, kunagi ei tea, mis sealt tuleb. See, et leidsid oma puudutuse Marilyniga, see oli väga hea. Said hakkama selle atmosfääriga. Seda aeglast momenti oleks võinud teha varem. Seitse.

Natalja kaotas nädalaga 0,7 kilo ehk 0,8 protsenti keha kogukaalust. Kokku 7,5 punkti.

Herkki Liivamaa ja Regina Teino

Anna: Sellises vanglas võib istuda ka! Väga šeff! Väga raske tempo, kuid saite hakkama. Tants oli ilus. Seitse.

Anu: Sa ei ole vang, sa oled selline erootiline apelsin, mida tahaks kohe ampsata suure suuga. See on sinu karvkate, mis seal ees on? Urrr! Nii lahe tants. Minu jaoks oli see puhas erootiline tants, midagi muud ma seal ei näinud. Kõik muu oli teisejärguline. Vöö oli õige koha peal, püksipikkus ja sädelus ka. Kaheksa pluss.

Teet: Tehniliselt suurepärane, väga hea valik. Sinu tase on tõusnud kõvasti. On näha, et oled ka korralikult kaloreid põletanud. Kaheksa.

Herkki kaotas 2,3 kilo ehk protsenti 2,1 kehakaalust. Kokku 9,8 punkti.

Anneli Pilpak ja Ingmar Jõela

Teet: Anneli suutis mind selle tantsuga üllatada selle aja jooksul. Tehnika suurepärane, väga hea lõpp, algus, keskel palju särtsatusi. Väga hea süst oli see praegu. Kaheksa.

Anu: See oli kaval nipp. Kõik oli õudselt särtsakas. Te võite näiteks Soome laeva peale esinema minna, sobiksite sinna suurepäraselt. Tants oli äge, aga te alahindasite kohtunikke. Kuus.

Anna: Mind ka ei saa petta efektide, karjumise ja kukkumisega ja eriti mehe tõstmisega. Mina oleks tahtnud tantsu näha. Viis.

Anneli kaotas 0,8 kilo ehk 0,8 protsenti kehakaalust. Kokku 7,1 punkti.

Anna Jankelevitš ja Marek Vetik

Anu: Sa näed nii nunnu välja, nagu lasteaialaps. Mulle meeldis jällegi see, et lavastus oli algusest lõpuni läbi mõeldud.
Seitse punkti.

Anna: Kena kava, aga ma ei saanud su kostüümist aru. Pididki olema väike tüdruk? Aga jälle kiirtants ja ma saan aru, et seda pole kerge teha. Su naeratus on imeline. Kuus.

Teet: Rock'n'roll on mittekerge. Lootsin, et sul tuleb spagaat kuskil, aga ei tulnud. Jalad oleks võinud rohkem liikuda. Kuus.

Anna kaotas 1 kilo ehk 0,9 protsenti kehakaalust. Kokku 7,2 punkti.

Kaupo Käsik ja Monika Tuvi

Teet: Nagu kala vees! Esiteks väga hea raam, lugu. Mõlemad olite karakterites sees.

Anu: See oli müstiline, vapustav, geniaalne! Ülivõrdes! Monika, sa näed suurepärane välja. Kartsin alguses seda, et mängite vanureid ja hakkate koperdama. Aga seda ei tulnud ja läks päris tantsuks. Mul on karp ja kõik kohad lahti.

Anna: Siin oli tants ja idee. Väga kihvt.

Kaupo kaotas 1 kilo ehk 0,8 protsenti kehakaalust.

Kristi Kuusksalu ja Rainer Rebane

Anu: Mind hämmastas, et tantsisid lõpuni nii, et sul ei läinud sammud segamini. Tantsisid nagu päris tantsija. Lõpus väsisid natuke ära, aga see on inimlik. Imeline areng on toimunud sinuga.

Anna: Algus oli nii emotsionaalne ja särtsakas. Aga ei pidanud vastu sellele või hakkasid liiga palju mõtlema. Lõpus läks allapoole.

Teet: Väga kohane teema, väga hästi alustatud ja lõpetatud.

Kristi võttis nädalaga juurde pool kilo ehk 0,5 protsenti kehakaalust.

Enne saadet

Kuna tänu kohtunik Anu Saagimi heldusele eelmisel pühapäeval keegi osalejatest välja ei langenud, siis püsivad võistlustules endiselt kuus raskekaalu-tantsijat. Täna õhtul jääb neid siiski alles vaid viis! Oluline on tantsuoskus ja kehakaalu kaotus.

Pinge saates kasvab iga vooruga ning võistlejad ja nende professionaalsetest tantsijatest partnerid näevad üha rohkem vaeva, et oma tantsukavadega teistest eristudes kohtunikele muljet avaldada.

Anneli Pilpak ja tema partner Ingmar Jõela usuvad, et iga nädalaga peab koreograafiliselt minema kõrgemale ja kaugemale. Ingmari sõnul pole nad siiani oma kavades tõsteid või trikke kasutanud, kuid nüüd otsustasid neid proovida. Teistest eristumiseks tõstab aga Anneli hoopis Ingmarit.

«Jah, meil on nüüd selline kava, et mina olen jõumees, loobin Ingmarit siia ja sinna, tõstan ja keerutan,» naerab Anneli ning tunnistab, et tegelikult on Ingmar omajagu raske, kuna naine on aga aastaid jõusaalis teeninud, siis saab hakkama.

Saate võitjat ootab 5000-eurone reisitšekk ning muidugi uus ja kergem elu!

Saadet vaata SIIT!

«Tantsi tagumik trimmi» alustab TV3s kell 20.00.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles