Scarlett Johanssoni seksikast kostüümist jäid alles vaid räbalad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson Foto: MARCOCCHI GIULIO/SIPA/MARCOCCHI GIULIO/SIPA

Naise roll uues filmis «The Avenger» polnud just teab mis glamuurne, kuid seda enam paistis silma tema karm, kuid seksikas välimus mustas liibuvas kassnaise kostüümis.


«Armastan seda kostüümi, mul ei saa sellest kunagi küllalt,» rääkis näitlejatar kolmapäevasel filmiesitlusel Los Angeleses.

Pärast karme võtteid ei jäänud kostüümist enam suurt midagi alles. «See oli lihtsalt ribadeks, seal ei jäänud isegi midagi alles koju viimiseks,» tuli naise kostüümil üle elada nii mõnigi karm võitlustseen.

«Teadsin, et filmi tegemine saab olema paras väljakutse, valmistusin oma parimal moel. Keegi väga armu ei andnud,» muljetas Scarlett, kes mängib filmis koos karmide meeste Chris Evansi, Jeremy Renneri, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr. Ja Chris Hemsworthiga. «Poisid panid täiega, vahel pidin neile meenutama, et ma vajan oma ilu-und, et siin oma nägu säilitada. Neile meeldivad karmid mängud. Vahel tundsin, et nad vist ilmselt tahavad mind seal ära tappa,» tegi näitlejatar meeste kulul nalja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles