Naine kooris end lennujaama turvaväravates alasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost / Youtube.com

USAs Denveri rahvusvahelises lennujaamas said reisijad ühe väga kummalise vaatepildi osaliseks – turvaväravates seisis täiesti ihualasti naine.

Kaunitar oli äsja turvatöötajatega maha pidanud lahingu, sest suvatses lennujaama siseruumides sigaretti tõmmata ning pärast tulist vaidlust otsustas ta ilmselt end siis lahtiriietumise teel jahutada, vahendab The Mirror.

Naine ise pani oma käitumise unepuuduse arvele. Denveri politsei esindaja sõnul oli tegemist ilmselt mingi närvisüsteemi häirega.

Reisijad olid vaatepildist šokeeritud, paljud lapsevanemad katsid oma võsukeste silmad. Allikate sõnul oli enamus inimestel kiire oma lendudele jõudmisega ning naist ei pandud esialgu tähelegi. «Alles mõni hetk hiljem saadi aru, et turvaväravas seisnud naine oli seal täiesti alasti.»

Naine seisis ja nõudis oma lennupileti uuesti väljaprintimist, kuid lennukile pääsemise asemel viidi ta hoopis haiglasse.

:
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles