One Directioni fänn loobus kohtingust Zayniga kadedate tüdrukute kiusu tõttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zayn Malik
Zayn Malik Foto: MARCOCCHI GIULIO/SIPA/MARCOCCHI GIULIO/SIPA

Tulihingelised One Directioni fännid on sihikule võtnud neiu, kel õnnestus bändi liikme Zayn Malikiga kohting kokku leppida.

20-aastane Anna Crotti nägi bändi nende Austraalia kontserdil.

Neiu teatas hiljem oma Facebookilehel, et on sunnitud oma kohtingu Malikiga ära jätma, kuna sattus fännide pahameele alla, vahendavad MTV uudised.

Anna jäi bändi poistele kohe silma. «Kontserdil pöördus minu poole turvamees. Arvasin, et sattusin pahandustesse, tema aga teatas, et kutid tahavad minu numbrit. Pärast seda saingi sõnumi, kus öeldi «tere». Küsisin, et kes selle saatis ja sain teada, et see oli Zayn,» rääkis neiu.

«Päeva lõpuks muutus see kõik minu jaoks päris hirmutavaks. Mingid suvalised tüdrukud hakkasid mind Facebookis tülitama ja mind igasuguste nimedega kutsuma. Mulle helistasid isegi pisarais lapsevanemad, kes uurisid, kas nende tütred saaksid läbi minu One Directioni poistega kohtuda,» lisas Anna, kes oli sunnitud Zaynile telefonis ütlema, et ehk ei ole väga hea mõte kohtuda, sest tüdruku jaoks on see juba praegu kaasa toonud hulganisti ebameeldivusi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles