Esimene võimalus ansambli Taak uut materjali kuulata avaneb 20. aprillil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Esimene võimalus ansambli Taak uue plaadi lugusid elavas ettekandes kuulda avaneb 20. aprillil Rock Cafes.

Reedel, 20. aprillil astuvad kontsertklubis Rock Cafe lavale Finntroll ja Tracedawn Soomest ning kodumaine Metsatöll. Samal õhtul eelesitleb oma 23. aprillil ilmuvat kolmandat kauamängivat «Rist viletsuse teel» ansambel Taak.

Taaga kolmas kauamängiv «Rist viletsuse teel» on tahe sulam löövast raskerokist, süngest doom-esteetikast ja satiirilisest tiivaripsutusest müstitsismiga. Stuudios Roundsound Keijo Koppeli vilunud käe all valminud album on eelmistest eksperimentaalsem ja laiahaardelisem, ehkki tüsedad rifid, kõhe atmosfäär ja põhjamaine temperament pole kusagile kadunud. Lisaks tavaversioonile ilmub plaadist mai lõpus piiratud tiraažiga kalingurköites raamat, mis lisaks CD-le sisaldab ulmekirjanik Laur Krafti jutustust «Sügelisnõia kingitus», millest sibab läbi mitu Taaga tekstidest tuttavat motiivi. Albumit, mis sisaldab 11 lugu, on esimest korda võimalik huvilistel osta 20. aprillil Rock Cafest.

Piletid selle kevade suurima metalmuusika sündmusele hinnaga 12 € on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kontserdil kehtib vanusepiirang 18 eluaastat.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles