Eda-Ines Etti on Ivo Uukkivi pruut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu teine poolfinaal. Eda-Ines Etti.
Eesti Laulu teine poolfinaal. Eda-Ines Etti. Foto: Jelena Rudi

Täna algab ETVs viieosaline poliitiline põnevik «Alpimaja», mille esimeses episoodis teeb kaasa ka imeilus lauljanna Eda-Ines Etti. Ta kehastab Ivo Uukkivi mängitava peategelase Martini pruuti.

«Mina olen, jah. Martini grilfriend Šveitsist,» kinnitab Eda-Ines, kes seriaalis kannab nime Annely, kirjutab Naisteleht.

Eda-Inese kutsusid seriaali lavastaja Gerda Kordemets ja Ivo Uukkivi, kes lisaks näitlejatööle on tegev ka seriaali produtsendina.

«Varasemalt olen Ivo Uukkiviga koos mänginud ka «Kelgukoertes», sealt me üksteist teamegi,» märgib Eda-Ines. Ka tolles krimisarjas oli tema ja Uukkivi mängitud tegelasel suhe - Eda-Ines oli nimelt veetleva mõrtsuka rollis.

«Kui lugesin «Alpimaja» stsenaariumi, ei tundunud ka see Annely roll midagi kontimurdvat, seega pikalt järele mõtlema ei pidanud,» tõdeb Eda-Ines kes ka ise ootab põnevusega sarja esimest osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles