Ozzy Osbourne venitab elulooraamatu kirjutamisega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne Foto: AP / Scanpix

Rokkar Ozzy Osbourne on hädas oma elulooraamatu kirjutamisega, kuna enda sõnul ei mäleta ta oma minevikust just palju.

Black Sabbathi muusik sõlmis kirjastusega Little Brown tänavu 1 miljonit naela (21,3 miljonit krooni) väärt lepingu biograafia kirjutamise asjus, kuid siiani pole Osbourne veel ridagi kirja pannud, vahendab Digitalspy.

Kõrvalseisjail rokkarisse eriti usku pole. «Ma ei suuda ette kujutada, et raamat viie kuu pärast valmis oleks, sest siiani pole Ozzy midagi kirjutanud – ta pole isegi tegelikku autorit välja valinud. Nii et raamatu ilmumiseni läheb veel aega, kui see üldse ilmub,» rääkis üks allikas.

Ozzy tunnistas hiljuti, et alkoholi ja narkootikumide kuritarvitamise tõttu on tema mälu kannatada saanud.

«Kuna priiskasin oma täiskasvanuelu parimatel aastatel narkootikumide ja alkoholiga, pole mu mälu enam see, mis vanasti. Mult küsitakse tihti, kas see on tõsi, et ma tõmbasin hunniku sipelgaid ninna. Ennast tundes võis see suure tõenäosusega tõesti juhtuda. Aga kas ma mäletan seda? Mitte mingil juhul!» rääkis Ozzy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles