Scarlett Johansson: lahutus oli kohutav!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johansson ajakirja Vogue esikaanel
Scarlett Johansson ajakirja Vogue esikaanel Foto: SCANPIX

Näitlejanna Scarlett Johansson nimetas lahutust Ryan Reynoldsist kohutavaks. Paari kaks aastat kestnud abielu sai otsa 2010. aasta lõpus.

«See oli kohutav! Loomulikult on lahutus hirmus. See viib sind tõeliselt rööpast välja. Arvad, et su elu liigub ühes suunas, kuid mingil põhjusel muutub see täielikult,» ütles Johansson ajakirjale Vogue.

«Ma ei uskunud iial, et lahutan. Ja seda olukorda pole võimalik kuidagi juhtida. Keegi ei saa sulle anda õiget vastust. See pole kunagi see, mida sa kuulda tahaksid. Sa oled väga üksildane. Mingis mõttes on see kõige üksildasem asi, mida kunagi teed,» lisas ta.

Näitlejanna kinnitas, et lahkuminek toimus «naeruväärselt sõbralikult» ja nimetas abielu imekauniks.

Johansson avalikustas ka, et pole juhtunust täielikult üle saanud: «Ma pole veel teisele poole jõudnud, kuid asi on paremaks läinud. See teeb ikka valu. Kõige rohkem on kahju sellest, et mul pole enam oma sõpra läheduses. Need haavad parandab ainult aeg.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles