Näitleja: inimesed kurdavad, et «Troonide mängus» on liiga palju seksi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Madden
Richard Madden Foto: HBO

Näitleja Richard Madden, kes kehastab suurejoonelises fantaasiasarjas «Troonide mäng» Robb Starki, selgitas, et sealses maailmas pole seks tabu, vaid lihtsalt valuuta.

Rohked seksistseenid jagavad sarja fännid kaheks - osad armastavad neid, kuid teised peavad neid ülearuseks, kirjutab Huffington Post.

«Palju on inimesi, kes kurdavad selle üle, et sarjas on palju seksi ja alastust. Tolles maailmas pole see aga tabu, vaid valuuta, ja see on loomulik. Sarjas seksitakse palju ja mulle see meeldib. Minu meelest pole see asjatu. See näitab, et «mida iganes, seks on seks». Tore, et sarja loojad seda ei karda,» rääkis Madden.

«Seal on seks tavaline valuuta ning paljude karakterite jaoks ei tähenda see midagi või nad kasutavad seda millegi saavutamiseks. Asi pole selles, et «oh, näitame veel rohkem tisse ja tagumikku»,» lisas ta.

«Troonide mängu» uus hooaeg on Fox Life'i eetris neljapäeviti kell 21:00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles