Ivo Linna annab Õllesummeril oma karjääri suurima kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Linna 1970
Ivo Linna 1970 Foto: promo

Õllesummeri lõpetab laupäeval, 7. juulil eesti muusika suurkuju Ivo Linna kontsert «Sangar seiklusfilmist». Legendaarsele lauljale lisaks esinevad mitmed Ivo Linna muusikukarjääri kuulsad lavapartnerid. Ivo Linnaga üles astuvate solistide nimekiri avalikustatakse maikuus.

«Minu jaoks on see üle 40 aasta kestnud lavakarjääri suurim ettevõtmine,» ütles Ivo Linna. «Kõik kontserdil kõlavad lood on valitud minu tuntuimate laulude hulgast. Tõeliselt hea meel on, et nii paljud mu sõbrad on nõustunud sellel kontserdil esinema,» lisas Ivo Linna.

Ivo Linnaga astub kontserdil üles üle kümne solisti. Meie tänapäeva levimuusika korüfee karjääri retrospektiivi saadavad videoinstallatsioonid muusiku erinevatest eluetappidest. Ivo Linna kontserti saadab 14-liikmeline orkester Grand Hotel Antti Kammiste juhtimisel.

Kontsert «Sangar seiklusfilmist» on senistest suurim Õllesummeri eriprojekt eesti muusiku lavateest. Varasemalt on festival lavale toonud mitmeid suurkontserte, nende hulgas Jaak Joala laulude kontserdi.

Ivo Linna esitab suurkontserdil oma laulude kullafondi. Kõlavad nii «65», «Sõlmi juustest lahti pael», «Vana vaksal», «Michelangelo» ja paljud teised eestlaste lemmiklaulud.

Peaesinejatena astuvad Õllesummeril üles 4. juulil Alphaville, 5. juulil Mika ja 6. juulil Manic Street Preachers.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles