Galerii: Kristel Kuslapuu Ateljee No 13 avamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


5. aprillil avas Eesti moemaailma imelaps 20-aastane Kristel Kuslapuu Tallinnas Zelluloosi keskuses avangardistliku moeshowga oma moesalongi Ateljee No13 . Kristeli disainitud suursugused skulptuurkudumeid esitlesid superstaar Jana Kask ja Miss Estonia 2007 Viktoria Azovskaja.


Kristel Kuslapuu nimetas moemaja oma õnnenumbri järgi Ateljee Nº13

Avaürituse moeshow toimumiseks suleti Zelluloosi keskuse mäepealne teelõik, mis muudeti tunniks ajaks tööstusmaastikuliseks moelavaks, kus suurimaks aksessuaariks oli boheemlaslik kevadtuul ja maagiline number 13.

Esitleti 13 suursugust kudumit ja modellide juukseid kaunistasid 13 erivärvilist narmastutti. Supervormis superkõnnakuga Jana Kase jaoks oli see mitmes moeshow astuda lavale modellina ja peagi on Janalt endalt oodata uut avangardistlikku lavaprojekti.
 

Kristeli looming on Eesti moemaastiku huvitav nähtus

Kirevad värvid, ulakad narmad, võimsad palmikud ning lõngade sisse tikitud siravad nööbid loovad koosluse stiilsusest, mugavusest ning soojusest.

Disaineri enda sõnul läheb ühe skulptuurkampsuni kudumiseks mitu paari erisuuruses vardaid ja aega kulub minimaalselt viis päeva kuni kaks kuud.

Kristel Kuslapuu on lõpetanud Vanalinna Hariduskolleegiumi kunsti klassi ja on hetkel lõpetamas õpinguid Tallinna Tööstusharidus keskuses rätsep/stilisti erialal.

Kristel Kuslapuu võitis kaks aastat järjest 2008 ja 2009 aastal Eesti tähtsaima moekonkursi SuperNoova nooremas kategoorias. Lisaks võidule auhinnati Kristeli erilist annet eripreemiaga, milleks oli nädalane praktika Gianfranco Ferrè moemajas Milaanos.

2011 aastal osales Kristel Kuslapuu oma unikaalsete kudumitega Riia moenädalal, Saksamaa moeshowl Bridges of Fashion ja valiti Eesti moeauhinna Väikese Kuldnõela nominentide hulka.
 

Ateljee avamist väisasid Miss Eesti Mairit Saluveer, Kristiina Ljadov tütrega, moekunstnik Riina Põldroos, Anne ja Stiili moetoimetaja Reet Härmat, Tallinna Kaubamaja loovjuht Kristiina Herodes, pr manager Reno Hekkonens ja mitmed tuntud noored moevaldkonna inimesed.
 

Üritusel pakuti A Le Coqi uut suvist Sherwoodi siidrit, 13 erinevat suupistet ja Osteria Gallo Nero erinevaid juustu sorte. Juuste eest hoolitses salong Ingliroos ja meik Pupa. Külalistele olid kingikotid Kalevi Désirée cappuccino kommidega ja maagilised MK gourmet küpsised.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles