Vaata, kes on Ööshoppingu ja Kristiine supermodelli peaesineja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja
Natalja Foto: Erakogu

«Eesti tippmodelli» peasponsori Kristiine keskuse käivitatud modellikonkursi «Kristiine supermodell» 320 kandideerijast pääses poolfinaali 20 neiut kõikidest Eesti maakondadest. Poolfinalistid astuvad esimest korda publiku ette täna Kristiine keskuses.

«Kristiine supermodelli» poolfinaliste näeb juba täna Kristiine kaubanduskeskuses toimuval Ööshoppingul, kus neid ootab ees professionaalne fotoseeria. Konkursi võitjast saab üheks aastaks Kristiine Keskuse reklaamnägu.

«Naiste moekauba populaarseima ostukohana soovis Kristiine keskus avada uksed moemaailma kõigile Eesti naistele, kes on modellikarjäärist unistanud, sellepärast algatasimegi märtsi alguses kogu rahvale suunatud modellikonkursi,» ütles Kristiine keskuse turundusjuht Kristi Seppel.

Kokku registreerus konkursile 320 osalejat, kelles seast valiti rahvahääletusel 20 poolfinalisti.

«Meil on ülihea meel, et poolfinaalis on esindatud kõik Eesti maakonnad, järelikult leiab modellipotentsiaaliga naisi Eesti igast paigast ning meie konkursist sai tõeline kogurahvavõistlus,» lisas Seppel.

Poolfinaali pääsenud tüdrukud astuvad esimest korda publiku ette neljapäeval, 12. aprillil, Kristiine keskuses toimuva Ööshoppingu raames. Neljapäeval tehakse poolfinalistidega professionaalne fotoseeria ning Kristiine supermodellide esimest professionaalset pildistamist on oodatud jälgima kõik huvilised. Õhtujuht ja peaesineaja on Teele Viira.

Edaspidine rahvahääletus toimub juba professionaalsete piltide alusel. Alates 16.04 langeb rahvahääletuse põhjal kolme nädala jooksul igal nädalal välja viis neidu, kuni jääb viis finalisti, keda saab publik taas Kristiine keskuses näha juba mai keskel. Konkursi võitja selgub 3. juunil.

Konkursi peaauhinnaks on aastane reklaamleping Kristiine keskusega ning hinnalised kingitused peasponsoritelt. Hääletus toimub internetis ja Kristiine Supermodelli valib kogu Eesti. Oma lemmikute poolt saab hääletada aadressil supermodell.kristiine.com.

Ööshoppingu ajakava:
19.00 Ööshoppingu juhatab sisse TEELE VIIRA
19.10 «Kristiine supermodelli» poolfinalistide stiliseerimine
20.00 Fotosessioon «Kristiine supermodelli» poolfinalistidega
21.00 Esineb TEELE VIIRA
21.30 «Kristiine supermodelli» poolfinalistide stiliseerimine
22.30 Fotosessioon «Kristiine supermodelli» poolfinalistidega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles