Rootsi väike printsess Estelle käis esimest korda restoranis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Estelle
Printsess Estelle Foto: SCANPIX

Rootsi kuninglikku perekonda kuuluv väike printsess Estelle käis esmakordselt restoranis.

Kroonprintsess Victoria, ta abikaasa prints Daniel ning nende tütar sõitsid lihavõttepühadeks mehe vanemate juurde Ockelbosse, kirjutab Expressen.

Kuninglik paar tegi teel peatuse Fårbo külas, kus nad einestasid kohalikus söögikohas.

Marsöfiskaren restorani esindaja Victor Olssoni sõnul külastas kuninglik paar neid ka möödunud aasta suvel ja siis sõid nad restorani eridelikatessi – kuumsuitsulõhet.

Paar tellis seekord ka lõhet, juurde veel kuulsaid kohalikke värskeid kartuleid ning kastme, mis koosnes hapukoorest, majoneesist, kalamarjast ja värskest tillist. Juurde joodi mineraalvett.

See söök läks neile maksma 120 Rootsi krooni (13,50 eurot).

Rootsi meedia kirjutas, et Estelle`i esimene söögikohakogemus ei olnud kuskil luksusrestoranis, vaid sõna otseses mõttes tegelikult külakõrtsis.

Aftonbladet kirjutas, et 2003. aastal peeti 500 elanikuga Fårbot kõige mahajäänumaks paigaks Rootsis. Hiljem on seda küla külastanud mitmed tuntud tegelased ning maine on paremaks muutunud.

Väike printsess, kelle täisnimi on Estelle Silvia Ewa Mary, sündis 23. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles