Lady Gaga rajab Tallinnasse keskaegse lossi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

«See on tõesti väga omapärane ja eriline lava, mida võiks aastate jooksul lauluväljakul näha,» räägib kontserdikorraldaja Peeter Rebane, kelle sõnul tuleb megatäht Lady Gaga Tallinna kontserdi lava enneolematult võimas - selleks on keskaegne loss.

«Lady Gaga meeskond ehitab seda lava lauluväljakule enne kontserti peaaegu nädal aega. Kogu lava ja produktsioon on artisti poolt, ehk siis kõik lossi ehituseks vajalikud elemendid tuuakse meile välismaalt,» ütleb firma BDG PR- ja turundusjuht Ilja Judeikin Õhtulehele.

«Terve tuuri «The Born This Way Ball» jooksul on Lady Gagal üks ja sama lava, kuid kahes variandis – välikontserdi oma ja areenideks. Näiteks Soomes esineb superstaar sisehallis.»

Miks meenutab lava just keskaegsest lossi, seda korraldustiim ei tea. «Seda peaks Lady Gaga enda käest küsima,» naerab Judeikin.

Staar on aga meedias öelnud, et on uhke ja pöörase lavakujunduse loomiseks koos oma meeskonnaga töötanud mitu kuud. «Minu uus show nimega «The Born-This-Way Ball» on justkui elektro-metal-pop-ooper. See on alguse lugu, kuulsuse kuningriigi tekkimine, mis jutustab sellest, kuidas me sünnime ja sureme tähistades,» ütles Lady Gaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles