Kevin Costner: printsess Diana oleks võinud saada rolli « The Bodygard 2» filmis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Kevin Costner paljastas, et Briti printsess Diana lootis saada filmistaariks ning astuda üles menufilmi «The Bodygard» järjefilmis.

Printsess hukkus enne unistuse täitumist autoõnnetuses, kirjutab The Telegraph.

Printsess Diana oleks saanud spetsiaalselt tema jaoks kirjutatud rolli linateoses, mille tööpealkiri oli «The Bodygard 2».

1992. aastal valminud originaalfilmis oli Kevin Kostneri kõrval peaosatäitjaks hiljuti surnud lauljanna Whitney Houston.

«Printsess Diana ja mina pidasime läbirääkimisi tegemaks filmile « The Bodygard» järjefilmi. Oleksin seal mänginud jälle ihukaitsjat, kuid seekord mitte lauljannale, vaid printsessile. Diana soovis, et ma annaksin talle rolli, mis talle sobib,» meenutas Kostner.

Costneri sõnul oleks ta « The Bodygard 2» mänginud  uuesti endist eriagenti Frank Farmerit, kellest on saanud ihukaitsja. Uues filmis oleks ta kaitsealune olnud printsess, keda jahivad kõmufotograafid ja kollane meedia.

Kostneri sõnul jõudis uue filmi käsikiri temani 31. augustil 1997. aastal. Samal päeval suri 36-aastane Diana Pariisis Pont d`Alma tunnelis autoõnnetuses saadud vigastuste tagajärjel.

Film «Bodygard» oli 1990. aastate üks edukamaid filme ning selle tunnuslauluks oli Dolly Partoni «I Will Always Love You», mille filmis kandis ette Whitney Houston.

Seda singlit müüdi maailmas 42 miljonit, olles kõige menukam filmilaul.

Produtsendid soovisid mõnda teist lauljat seda pala laulma, kuid lõpuks jäi peale Costneri soov, et seda laulaks Houston.

Costner meenutas selle aasta veebruaris Houstoni matusel, kuidas ta noorel lauljannal aitas ta esimese filmirolliga kaasnenud hirmudest üle saada.

Film «The Bodygard» kirjutati 1970. aastatel algselt Steve McQueeni ja Diana Rossi jaoks, kuid selle tõi suurele ekraanile alles Costner.

Möödunud aastal teatas filmistuudio Warner Brothers, et plaanitakse « The Bodygard 2», milles peaosatäitjad oleksid Iraagi sõja veteranist ihukaitsja ning kuulsus, keda ahistatakse sotsiaalmeedias. Kes selles filmis mängiva hakkavad, ei ole veel paljastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles