Seksikoolitaja: enamik inimesi kasutab partneri keha masturbeerimiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Ekenberg saates «Avameelselt»
Johan Ekenberg saates «Avameelselt» Foto: Kanal 2

Seksikoolitaja Johan Ekenberg selgitas Kanal 2 saates «Avameelselt», miks paljud inimesed pole oma seksuaaleluga rahul ja mida saaks selle parandamiseks ette võtta.

«Seksuaalsus tähendab enamiku inimeste jaoks seda, et kasutatakse üksteise keha masturbeerimistööriistaks, et saada orgasmi. Enamik inimesi on rohkem seksinud iseendaga,» seletas mees.

Eneserahuldamist alustatakse teismeliseeas ja hiljem tahetakse teha sama asja, aga oma  käe asemel kasutatakse partnerit.

«Ehk hiljem nad põhimõtteliselt vahetavad masturbeerimistehnikat, aga masturbeerimises puudub armastus. Seega, kui nad seksivad, on neil väga raske siduda armastust armatsemisega. See ei ole armatsemine, vaid keppimine,» teatas Ekenberg.

«Siin maailma kandis ehk Eestis ja Rootsis elavate inimeste peamine probleem seisneb selles, et me ei ole oma tunnetega kokkupuutes. Me oleme tunded välja lülitanud. Me liigume ringi ja meie kehad on täis pinget, öeldes «Ma ei tunne midagi». Niiviisi ei ole me avatud elu ilule.»

Pikaajalistes suhtes seksivad inimesed sageli aina vähem ja vähem ning põhjus on lihtne - see seks, mida nad harrastavad, ei toimi.

«Enamik inimesi seksivad kaks korda nädalas ja viis minutit iga kord. Ja see muudab naise väga tigedaks ning sisimas väga kurvaks. Ta ei taha, et mees talle läheneks. Ta ei tea miks, aga midagi on selles valesti. Ja meestel tekib üha rohkem seksiga seonduvaid kinnisideid, et millal ma sinna sisse pääsen. Inimestel on isegi probleeme rasestumisega, sest nad ei oska seda teha,» seletas mees.

Asi muutub siis, kui inimesed saavutavad julguse kohal olla.

«Kas suudate olla täielikult kohal selle asemel, et üritate tal orgasmi tekitada või midagi sellist? Sulanduge lihtsalt ühte ja öelge teineteisele, et ma armastan sind! Ja naine näeb, et mehel on armastus silmis, kui ta on tema sees,» ütles koolitaja.

Ekenberg rõhutas, et kõige tähtsam on partnerile oma tundeid näidata.

«Naine on värav taevasse ja mehed kannavad kaasas värava võtmeid. Need võtmed peaksid naise avama. Meestel on aga komme pista võtit sisse ja välja, aga nad peaksid minema sisse ja n-ö keerama võtit. Samal ajal peaks nende näost näha olema, mida nad oma kehas tunnevad. Inimestel on aga komme kustutada tuli ära, sulguda oma maailma ja nühkida justkui omaette. Ja see ei tööta, me ei ole ahvid, vaid inimesed. Me oleme palju paremaks võimelised. Pange lamp põlema ja vaadake  teineteisele silma ning tehke seda teadlikult, puudutage üksteist, vaadake seda,» soovitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles