Ithaka Maria: meil oli Tomiga ideaalne suhe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ithaka Maria
Ithaka Maria Foto: Kanal 2

Lauljatar Ithaka Maria tunnistas saates «Avameelselt», et ei oska veel vastata küsimusele, miks purunes tema 19-aastane suhe Tomi Rahulaga.

«Ma ei tea seda ise ka veel praegu, miks me lahku läksime. Praegu ei ole sellele vist hea vastata. Mõnest asjast ei saa aastaid aru, miks see vajalik oli, miks see hea oli. Praegu ma täpselt sellele vastata ei oska. Ma ise tahaks ka teada! Tahaks küsida seda ja ilmselt ei vaja see mitte minu poolt aega, vaid Tomi poolt,» rääkis Ithaka Maria.

Mõnikord võib võõrdumise põhjuseks olla see, et ei leita teineteise jaoks piisavalt aega. Ithaka ja Tomi puhul see probleemiks polnud.

«Meil oli kõigeks aega. Meil oli ideealne suhe! Meil oli aega teineteise jaoks, meil oli piisavalt vaba ruumi, et omi mõtteid mõelda ja oma elu elada ning meil oli väga palju aega tütre jaoks. Kui inimene on vaba ja tunneb ennast hästi, siis mõjub see seksuaalsusele hästi. See on vajalik element,» arvas lauljatar.

«Ma saan öelda, käsi südamel, et meil oli kirg lõpuni välja. Aga mismoodi seda spontaansust hoida? Võib-olla ei saa iseennast ära kaotada. Tuleb iseendaks jääda. Minus on seda spontaansust liigagi palju. Loodan, et kunagi muutun rahulikumaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles