Eesti esikulturist Ott Kiivikas tahaks ainult tütreid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas perega
Ott Kiivikas perega Foto: Maria Laur, nupsu.ee

«Mul on väga hea meel, et mul tüdrukud on. Nad on armsad, toredad ja õrnad,» rääkis musklimees Ott Kiivikas oma 5,5-kuust tütart Emiliat nunnutades.

«Minu pärast võiks mul neli tütart olla!» rõhutas mees, kirjutas nupsu.ee.

Ott Kiivikas (30), üheksakordne Eesti meister kulturismis, sai tänavu juunis teistkordselt tütre isaks. Mehel on eelmisest abielust ka detsembris kuueseks saav tütar Christin Amani.

Ott usub, et tütreid on lihtsam kasvatada.

«Nad kuulavad sõna ja nendega ei pea riidlema,» selgitas ta. «Ma olen näinud küll neid poisse. Ma ise kasvasin vanema vennaga üles ja kaklesime ikka nii et anna olla.»

Kuna Ott oli noorem, oli tema ikka kannataja pool, kuid lapsepõlv Viljandis oli tema sõnul sellele vaatamata ilus.

Samasugust helget lapsepõlve tahaks Ott oma lastelegi, kuid peab nentima, et praegu ei ole see Tallinna kesklinna kolmetoalises korteris võimalik. Siiski üritab ta lapsi suunata, et nad oma aega ainult teleri eest või arvuti taga ei veedaks.

«Küll on mul aga plaan kunagi oma maja soetada kuskil linnast välja metsa sisse järve äärde,» unistas Ott.

Mees ärkab argipäeva hommikuti kell 7.30 ja tund hiljem astub kodust välja. Emilia sünd tema elurütmi oluliselt muutnud ei ole.

«Natalial (Oti abikaasa – toim) on põhikoormus. Ega tal üksinda kerge ole. Päev otsa hommikust õhtuni lapsega üksi,» nentis ta.

Mees möönis, et tal on kahju küll, et perele rohkem aega ei jää, kuid kulturism pole paraku spordiala, mis leiva lauale tooks ja nii tuleb tippspordi kõrvalt ka täiskohaga tööd teha.

Natalia Nazarenko-Kiivikas (29) nentis, et lapse sünd muutis tema elu oluliselt.

«Ei saa minna kuskile, kuhu tahaks. Enne tuleb lapsele mõelda,» ütles ta, kuid kinnitas, et midagi hullu selles muutuses ei ole.

Ott ja Natalia tutvusid 2004. aastal «Mister ja miss Baltika» võistlustel Leedus, kus mõlemad osalesid. Eestlasest mees ja ukrainlannast naine suhtlesid ja suhtlevad omavahel siiani vene keeles.

Küsimusele, kas Emilia oli planeeritud või tuli siis kui tulema pidi, vaatas Ott kõhklevalt Natalia otsa, kuid naine naeratas ja kinnitas resoluutselt: «Planeeritud!»

Natalia sõnul kulges rasedus väga kergelt ja kaks päeva enne sündi käidi näiteks rattamatkal.

«Pärast mõtlesime, et ega see vist ikka õige tegu ei olnud,» naeris Ott.

Ott oli ka esimese tütre sünni juures ning peab seda täiesti tavaliseks.

«Ma usun, et naistel ongi peamine, kui keegi on lihtsalt kõrval, ütleb häid sõnu ja toetab,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles