Lady Gaga esineb 25. augustil Tallinnas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

USA superstaar Lady Gaga annab 25. augustil Tallinna Lauluväljakul suurejoonelise ball- kontsertetenduse, mis toimub lauljanna uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames.

Lady Gaga show erikülalisteks on Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.

Piletid Lady Gaga kontserdile jõuavad müüki 30. aprilli hommikul kell 10.00 vaid Ticketpros.

Pileteid saab osta internetipoes aadressil ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. 

Korraga saab osta vaid kuni kuus piletit. Seisupileti hind on 69 eurot.

FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba neli päeva varem, alates 26. aprillist.

«The Born This Way Ball» maailmaturnee on lauljatari kolmas kontsertreis ümber maailma ning on pühendatud stuudioalbumi «Born This Way» ilmumisele.

Kontsertturnee saab alguse aprilli lõpus Lõuna-Koreas ning Lady Gagal on plaanis anda üle 100 kontserdi. Sealhulgas ka riikides, kus ta varem esinenud ei ole.

Lady Gaga on viiekordne Grammy auhinna võitja.

2011. aastal valis mainekas majandusajakiri Forbes ta maailma kõige mõjuvõimsamaks naiseks.

Lisaks ülimalt edukale muusikakarjäärile on Lady Gaga (sünninimega Stefani Joanne Angelina Germanotta) tuntud ka  heategevuse  poolest.

Lauljatar on asutanud «The Born This Way» nimelise fondi - mittetulundusliku organisatsiooni, mis keskendub noorte probleemidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles