Rowan Atkinson ostab Morgan Aeromaxi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Morgan Aeromax
Morgan Aeromax Foto: AFP / Scanpix

Briti näitleja Rowan Atkinson ostab endale eksklusiivse ja kiire auto – Morgan Aeromaxi.

Staarile 110 000 naela (2,5 miljonit krooni) maksma minev masin ei meenuta mitte millegagi tema tegelaskuju Mr. Beani kollast Austin Mini, vahendab The Sun.

Kuigi autol on üsna futuristlik disain, on ta siiski tänapäevane sõiduvahend. Morgan Aeromaxil on 333 hobujõuline BMW 4 liitrine mootor, standardvarustuses on ABS, turvapadjad, konditsioneer, püsikiirusehoidja ning rehvides rõhu kontrollimissüsteem.

Worchesteris asuv Morgani autofirma on valmistanud ainult 100 Morgan Aeromaxi.

52-aastane näitleja sai endale sellist kallist autot lubada pärast filmi «Mr. Beani puhkus» menu, tehes auto saamiseks 25 000 naelase (575 000 krooni) ettemakse.

Seriaali «The Blackadder» staar Atkinson on tuntud luksusautode kogujana ning tema garaažis seisab juba mitu Aston Martinit.

Atkinsonile kuulus ka 650 000 naela (14,9 miljonit krooni) maksnud McLaren auto, kuid ta sõitis selle 1999. aastal hunnikusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles