Raju 9 virutab võimsa võistluskaardiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MMA Raju

Sel laupäeval toimub Tallinnas, Kalevi Spordihallis Eesti suurim võitlusspordiüritus Raju 9. Seitsmes profimatšis võtavad Eesti parimad võitlejad mõõtu sportlastega Prantsusmaalt, Poolast, Rootsist ja Lätist.

Poolraskekaalus toimuvas õhtu peamatšis lähevad vastamisi maadlustaustaga Alik Tseiko (5 võitu, 2 kaotust) ja püstivõitlusele spetsialiseerunud rootslane Martin Wojcik (5 võitu, 5 kaotust).

«Tegemist on seni kõige tugevama Raju kaardiga. Alik Tseiko vastane on endine Rootsi judokoondislane, kes samas kõik oma viis võitu saavutanud nokaudi või tehnilise nokaudiga. Profidebüüti tegeva Lauri Mägi vastane Nicolas Joannes on profitasemel pidanud juba kaheksa matši (5 võitu, 3 kaotust) ning Helin Paara vastane Rootsist on päris tugeva amatöörpoksi taustaga,» kommenteeris eesootavat võitluslikku nädalavahetust Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. «Eestlasted on võistluseks tugevalt valmistunud ning oodata on korralikku tulevärki,» lisas Tõnissaar.

Siiski, ei ole ka käesolev üritus laabunud ilma viperusteta. Kui kuu aega tagasi tuli kaardile Ilja Drovnjashin asendamaks samal ajal USA-s võistlevat raskekaaluhiid Deniss Smoldarevi, siis paar päeva tagasi võttis end kaardilt maha Andrei Manzolo, jäädes oma loobumise osas üsna napisõnaliseks.

Raju 9 võitluskaardiga saab tutvuda siin.

Õhtuste profimatšide ametlik kaalumine leiab aset reedel kell 18 Ülemiste Keskuses.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles