Galojan ässitab briti ajakirjanikku Eesti meediale tuult alla tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan annab Kroonika kohtusse
Anna-Maria Galojan annab Kroonika kohtusse Foto: Olga Venediktova

Rahakratt Anna-Maria Galojan (30), kes Londonis väsimatult tõestab, kuidas teda Eestis poliitiliselt taga kiusatakse, on iseenesest suurepärane lobby-töö tegija.

Galojan on leidnud enda versiooni uskujaid, kas või ühe vanema Briti ajakirjaniku Paul Hallorani näol, kes karmikäelise kättemaksuinglina tõusiski kui õilis rüütel relvile ja tormas tema kaitseks rünnakule, kirjutab Kroonika.

«Tulles õhtul korvpallitrennist, tabas mind ingliskeelne kõne otse Londonist,» meenutab Kroonika ajakirjanik Paavo Kangur nädalatagust seika. «End Paul Halloranina tutvustanud mees ründas Eesti ajakirjandust ja kostitas mind sõimuga.»

Möödunud nädalal koos Anna-Mariaga Facebooki fotodel figureerinud Halloran väljendas oma seisukohad ühe hingetõmbega ja roppuste saatel.

Hiljuti ründas soliidses eas, kiilanev Halloran ka Londonis resideerivat Eesti ajakirjanikku Katrin Buchanani ja sõimas teda innukalt Facebookis. «Oi, ta lubas mind isiklikult ära tappa,» täpsustab Katrin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles