Video: «Ärapanija» kiitis Ansipi valitsust taevani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Postimees küsis Andrus Ansipi valitsuse ministritelt, kuidas nad oma viimase aasta valitsemisajaga rahule jäänud. «Ärapanija» Mart Juur pidas ajakirjanduse tüüpiliseks käitumiseks seda, et küsida ministritelt, kuidas nad on rahul oma valitsusajaga, selle asemel, et küsida rahvalt, kuidas nemad on rahul valitsusega.

«Ärapanija» tegi omalt poolt väikese ülevaate ministritest, kelle fotod lehes avaldati.

Keit Pentus on tuntud muidugi selle poolest, et olles Tallinna linnaosavanem, pakkis ta kõik vanalinna majad ära. Ministrina jääb Keit Pentuse vägitükiks vibraatorite varustamine ratastega ja selle projekti nimetamine «elektriautoks».

Kristen Michali suurim saavutus on Anna-Maria Galojani käestlaskmine. Londonisse põgenes Galojan, kuigi valitsus on võimul.

Jaak Aaviksoo saavutus on see, et EKA maja jäi ehitamata. Möödalaskmine on see, et palju õpetajaid on veel ametis ja palju koolimaju veel töötab.

Urmas Paeti puhul oli plussiks süvenev huvi jalgrattaspordi vastu. Lisaks tõi ta ka jalgrattad tagasi Liibanonist. Kuid see kuulub turismi valdkonda.

Hanno Pevkur, palju õnne, digiretsept ei tööta ikka veel! Aga see-eest «Erinevus rikastab» kampaaniad õnnestuvad järjest paremni.

Ken-Marti Vaheri haldusalas jäid vahele tema kallid erakonnakaaslased Nikolai Stelmach, Indrek Raudne ja see kolmas jorss.

Lisaks tegutsesid edukalt suur tundmatu Siim Kiisler, keda praktiliselt polnud, kuid kes ka on võimul, ning Jürgen Ligi, kreeklaste toitja ja katja.

Põllumajandusministrit selles tabelis ei olnud. Miks? Väga lihtne. Vähe sellest, et härra Seeder kardab lennata, ei julge ta anda ka intervjuusid. Igal inimesel omad hirmud.

Andrus Ansipit tuleb ainult kiita, ta on aasta jooksul palju suusatanud ja jooksnud. Vahepeal oli ta pisut väsinud, aga nüüd on jätkuvas vormis ja püsib võimul.

Vaata saadet:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles