«Tantsi tagumik trimmi» tulemus üllatas kõiki!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» neljas saade
Žüriiliikmed Anna Levandi, Teet Kask ja Anu Saagim
«Tantsi tagumik trimmi» neljas saade Žüriiliikmed Anna Levandi, Teet Kask ja Anu Saagim Foto: Jelena Rudi

Seekordses «Tantsi tagumik trimmi» saates said kõige vähem punkte Anna ja Anneli. Kuna kohtunik Anu Saagim tähistab homme 30. juubelit ja ta ei tahtnud sel puhul ühtegi pisarat näha, ei langenud saatest välja keegi.

Tantsijad ja kohtunike kommentaarid

 

Kaupo ja Monika

Anu Saagim: Kaupo, tahaksin selle julguse, andekuse, energia, stiili ja ilu eest kümme punkti panna, aga ma ei saa, sest nii palju saateid on veel ees. Kaheksa.

Teet Kask: Väga hästi! See moonwalk ja väiksed pealiigutused - seda oleks tahtnud isegi rohkem näha. See pükste sünkroonne allalangemine... Olete palju harjutanud. Seitse.

Anna Levandi: Minul isegi pisar jookseb, nii palju emotsioone. See on sinu stiil. Sa pidasid vastu sellisele tempole! Tubli! Kaheksa.

Kaupo võttis nädalaga alla 1,2 kilo ehk 0,9 protsenti keha kogukaalust. Kokku 8,6 punkti.

Natalja ja Kaarel

Anna: Oleks pidanud rohkem vihane olema, ma ei saanud aru, et sa nii vihane olid. Oleks tahtnud sinu tantsu rohkem näha. Muidu kõik meeldis. Seitse.

Teet: Kõige rohkem läks korda, et iga liigutus oli täiesti loomulik. Olid täna omas mahlas, kuid oleks võinud julgelt juurde kruttida. Seitse.

Anu: Mina ei ole Annaga nõus. Minu meelest sa just olidki selline, et mul on p***i, f*** you, jne. Tundus, et sa tantsid isegi vabamalt kui su tantsupartner. Kaarel vaatas sind, et ta sulle ette ei jääks. Kas sa mingis sellises pahade tüdrukute gängis ei ole olnud? Seitse punkti pahale tüdrukule!

Natalja kaotas 0,9 kilo ehk 1 protsenti kehakaalust. Kokku 8 punkti.

Herkki ja Regina

Teet: Herkki võtab kõike täie tõsidusega ja seda on näha. Nägin midagi, mis oli tasemelt palju parem kui eelmised esinemised. Seal kus on tegijaid, seal ka juhtub. Kaheksa.

Anu: Regina, sina ära nüüd nuta, ma arvasin, et see kohvriga põmm! silma käiski kava juurde.

Anna: Kõik oli suurepärane ja see veri mulle ka väga meeldis! Mina panen üheksa.

Herkki kaotas nädalaga 3,2 kilo ehk 2,9 protsenti kehakaalust. Kokku 11,6 punkti.

Kristi ja Rainer

Anu: Mulle see kehalise kasvatuse värk ei istu. See, et teete pepuga nii, sellest ei piisa. Liiga palju oli nurgelist liigutamist. Kuus.

Teet: Julgus on pool võitu ja minu meelest võiks seda premeerida seitsmega

Anna: Mulle väga meeldis see tants. Võrreldes teiste kordadega oli nägu elavam, aga pepuga võrreldes mitte. Minule meeldib värv, minule oleks meeldinud riietuses rohkem värvi näha. Kuus.

Kristi võttis alla 1,4 kilo ehk 1,6 protsenti kehakaalust. Kokku 7,9 punkti.

Anneli ja Ingmar

Anna: Vau! Nagu oleks etendusel käinud. Kõik oli läbimõeldud. Suurepärane! Ainuke asi, mis teeb muret, et mis kaaluga toimub. Natuke pahane olen kaalu pärast.

Teet: Komponeeritud ootamatult, väga hea. Kui midagi juba nii hea on, siis jalgade tööd oleks tahtnud juurde rohkem.

Anu: Nagu teatris oleks, nii kihvt. Väga dramaatiline ja super, et erinesite teistest kavadest. Täna meeldib mulle kõigi tantsijate juures, et olete nagu vabaks saanud. Esimestes saadetes oli põlve väristamist ja higihais tuli siiamani. Täna seda polnud.

Anneli kaotas nädalaga 0,4 kilo ehk 0,4 protsenti kehakaalust.

Anna ja Marek

Anu: Algus oli super, olite tohutus sünkroonis, kuid siis läks nagu jumal juhatas. Seksikiisule sobib suurepäraselt maas püherdamine. Mees hakkas ka lõpuks püherama. Püherdaks keegi minuga ka niimoodi!

Teet: Enesekindlus on vapustava tasemeni jõudnud lühikese ajaga. Algus oli vapustav. Oleks võinud julgem olla, kuidagi tagasihoidlikumaks jäi.

Anna: Mulle see tants väga meeldis. Oli küll palju kukerpalle ja püherdamist. Pead rohkem kaalu langetama ainult.

Anna kaotas 0,5 kilo ehk 0,4 protsenti kehakaalust.

---

Kohtunike Teet Kase, Anna Levandi ja Anu Saagimi rõõmuks on kõik paarid ette valmistanud väga uhked ja eriliste efektidega tantsunumbrid. Kohati on trikid nii üllatavad, et ülekaaluga kimpus olevatelt võistlejatelt säärased oodata ei oskakski.

Lisaks shownumbritele lisab tänasele saatele ülemeelikut tuju ühe kohtuniku lähenev juubel – hoogsate etteastete vahel voolab ohtralt šampanjat ning meeleolu stuudios muutub kohati lõbusalt pööraseks.

Saadet vaata SIIT!

«Tantsi tagumik trimmi» TV3s  pühapäeviti kell 20.00.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles