8 veidrat asja, mida on leitud naiste sealtsamusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bikiinides naine
Bikiinides naine Foto: SCANPIX

Vagiinad pole mõeldud asjade salapeidupaigaks ega käekotiks. Sinna ei tohiks toppida steriliseerimate esemeid. Enamik naisi saab neist reeglitest aru.

Mõned daamid on aga vagiina kasutamistingimusi rängalt rikkunud ja sellega isegi vahele jäänud, kirjutab TheFrisky.

 

Uriiniga täidetud viinapudel

Mischelle Lindy Salzgeber kandis tingimis karistust ja ta pidi tegema uriinitesti, kuid teadis, et see poleks puhas. Ta peitis sinnasamusesse viinapudeli kellegi teise uriiniga. Pudel avastati rutiinse kehaskaneerimise käigus. Lisaks leiti pudelis olnud uriinist samuti jälgi narkootikumidest.

Heroiin ja rohkemgi veel

Pennsylvania naine Karin Mackaliunas suutis oma vagiinasse toppida rohkem asju kui keegi teine! Rutiinse läbiotsimise käigus avastati 54 kotikest heroiini, 31 tühja heroiinikotti, kaheksa retseptiravimit ja 51,22 dollarit paberrahas ja sentides. Milleks üldse käekotti osta?

Kunstsilm

Dr. Melissa Barton on kiirabiarstina nii mõndagi näinud. Kõige veidram juhtum oli siis, kui üks naine väitis, et hoiab oma vagiinas kunstsilma turvalisuse pärast. Ta valmistus nimelt naabriga kaklema ja selgitas, et klaassilma on väga kallis asendada.

Donny Osmondi poster

Kiirabiarstid leidsid Briti naise vagiinast rullikeeratud Donny Osmondi postri. Jääb vaid kaks küsimust - kas ta unustas selle sinna ja kas tegemist oli elusuuruses postriga või ajakirjast saadud pildiga?

Nuga

Kaks Florida naist hakkasid mõnede tablettide pärast kaklema. Pärast arreteerimist leidsid politseinikud ühe naise rasvavoltide vahelt noa ja purgi retseptiravimeid. Kuid see ei olnud kõik... Pärast põhjalikku läbivaatust avastati tema vagiinast teine nuga!

Mobiiltelefon

Rumeenlanna Ruxandra Gardiani vagiina hakkas ühtäkki helisema. Naine oli nimelt mobiiltelefoni varastanud ja sellele ideaalse peidukoha leidnud. Kui politseinikud selle avastasid, keeldus omanik telefoni tagasi võtmast.

Krediitkaart

Florida naine Ann Marie Hernandez ostis kellegi teise krediitkaardiga hulga asju. Kui ta oli ostlemise lõpetanud, toppis ta asjad kotti ja krediitkaardi jalge vahele.

Kokaiinipiip

Arlina Romerol tabati samuti varastatud krediitkaari pärast. Kui politsei ta tabas, et peitnudki ta seda vagiinasse. Tal oli seal ees juba kokaiinipiip.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles