10 asja, mida ei tasu teha ilma alukateta

Elu24 huumorinurk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine hobusel
Naine hobusel Foto: SCANPIX

Ilma alusepesuta välja minek võib olla ülimalt vabastav. Veebisait collegecandy.com pani abivalmilt kirja mõned asjad, mida ei tasu sellisel juhul ette võtta.

Kui sul on seljas seelik, kuid alukaid mitte, ära ...

... ratsuta hobusega. Sellele on isegi valus mõelda! Tolm, hobusekarvad ja hõõrdumine ei mõju jalgevahele kindlasti hästi.

... istu kellegi õlgadele. Vagiina pole kõige kuivem süvis - nii võid kellegi kaelale märja pleki jätta. Isegi, kui nad seda tahavad. Eriti, kui nad seda tahavad.

... istu jalad harkis. Ole daam!

... mine ekskursioonile klaasist põhjaga paadis. Sukeldujakutt on seda hetke ilmselt ammu oodanud!

... harrasta grupiakrobaatikat. Uups! Ma ei tahtnud sind sealt puudutada. Ma ei saanud ju sul kukkuda lasta. Piinlik...

... mine spinningutrenni. Ükskõik millisele jalgrattale võib istuda ainult tihedas aluspesus. Mõtle 80ndate muusikale, tilkuvale higile ja pensionäridele. Kaitse ennast.

... harrasta köielkõndi. Kleidi või seelikuga oleks üldse kahtlane köiel kõndima minna. Kui seda teed, pane aluspesu selga. Üks vale samm ja sa oled harkipidi köiel. Naistel pole teatud juveele, kuid see võib siiski väga-väga valus olla.

... mängi tennist. Tenniseseelikud on lahedad, kuid alati tasub alukad jalga panna.

... mine tantsusaatesse. Kostüümid räägivad enda eest. Kõrged jalalöögid, spagaadid, trikid... Tagumik tasub ära katta.

... külasta tuulist linna. Marilyni-hetked garanteeritud! (Ameerikas on tuuliseimaks linnaks Cheyenne, kuigi seda hüüdnime kannab Chicago.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles