Kanal 2s alustas uus sari «Tuuni mu mõisa!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» pressiesitlus Tallinna Polütehnikumis. Leida Rammo ja saatejuht Leemet Prits.
Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» pressiesitlus Tallinna Polütehnikumis. Leida Rammo ja saatejuht Leemet Prits. Foto: Viktor Burkivski

Kanal 2s alustas täna kell 20:35 uus kodumaine saatesari «Tuuni mu mõisa!». Saate idee on intrigeeriv - noored kooliõpilased saadetakse vanadekodusse, et hooldekodu uuele elule aidata. Kuidas siis erinevad generatsioonid omavahel kokku passivad?

Uues saatesarjas «Tuuni mu mõisa!» saavad Eesti kutsekoolide tublimad õppurid võimaluse ja ülesande raputada Paunküla mõisas asuv hooldekodu uuele elule. Kust alustada ja mida muuta?

Kust king kõige valusamalt pitsitab, sellest saab aimu meie kolme spiooni hoolsa töö tulemusel. Saadame hooldekodusse elama kolm tegelast, kes meile asjalikke luureandmeid koguvad. Filmilegend Leida Rammo, pikaaegne operetiprimadonna Therese Raide ja veteransportlane Herbert Sepp - nemad hülgavad ajutiselt kodused mugavused ja kolivad hooldekodusse. Just nende märkused ja tähelepanekud annavad noortele kätte suuna, mida hooldekodu eluolu parandamiseks ette võtta.

Noorte tuunimistöid mõisa köögis, aias, kodulehel ja mujal koordineerivad ja hindavad mitmed tunnustatud spetsialistid nagu reklaamiguru Leslie Laasner, pikaaegne presidendi kokk Indrek Kivisalu, moekunstnik Tiina Talumees, sisearhitekt Hannes Praks jpt.

Niisiis, vanas väärikas mõisahoones põrkuvad kaks vastandlikku põlvkonda - tegutsemistahtelised kutsekoolide õpilased ja konservatiivsed hooldekodu asukad ning töötajad.

Saatejuht on Leemet Prits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles