Teleekraanile jõuab tõsielusari «Coleeni kaunitarid»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Coleeni kaunitarid»
«Coleeni kaunitarid» Foto: Kanal 11

 

10. veebruaril algab Kanal 11s uus tõsielusari «Coleeni kaunitarid», kus tõelise jalgpallurinaise Coleen Rooney ülesandeks on kaheksale suurele ilufirmale leida modell otse tänavalt. Seriaal on eetris teisipäeviti kell 21:10.

«Coleeni kaunitarid» (originaalpealkirjaga «Coleen’s Real Women») on tõsielusaade, kus Inglismaa tabloidide lemmiktüdruk ja jalgpallurinaine Coleen Rooney otsib kaheksa tuntud moebrändi reklaamkampaania jaoks modelle otse tänavalt tavaliste naiste seast.

Coleen on võtnud eesmärgiks moemaailma uuendada ja tõsta ausse tõelised naised. Igas episoodis proovib ta murda stereotüüpe astudes vastleitud hoolealuste eest võitlusse professionaalsete modellidega.

Coleeni ülesanne on leida tänavalt n-ö tavalisi naisi ja vormida neist modellid reklaamikampaaniate tarvis. Sadadest tüdrukutest valitaks välja kolm, kellele professionaalide abiga modellialbum koostatakse.

Järgmine hetk istub kolmik juba koos mitmekümne päris modelliga suurfirma žürii ees, et unelmate leping endale napsata.

Firmade hulka, kes reklaamnägusid otsivad, kuuluvad näiteks Avon, Schwarzkopf ja Ultimo. Rohkem kui ühel korral õnnestub leping võita tavalisel tüdrukul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles