Rannap käsutab kontorirotid Saagimi ja Aunaste ette laulma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Jelena Rudi

11. aprillil stardib kontsertklubis Rock Cafe teist aastat korraldatava firmabändide konkurss, mis tipneb superfinaaliga 28. aprillil.

Firmabändide konkurssi korraldab BändCämp, mille missiooniks on arendada loomingulisust läbi muusika korraldades erinevaid võistlusi ja esinemispakkumisi muusikat armastavatele inimestele.

BändCämpi eestvedaja Ikevald Rannap usub, et kui arendada inimeste loomingulisust ühes valdkonnas, areneb ka inimese üldine loomingulisus ja sellega ühtlasi võime paremini probleeme lahendada. «Edukus tähendab järjest enam loomingulisust. Muusika on selle arendamiseks parim vahend. Sel aastal tuntakse sellise konkursi vastu palju suuremat huvi kui näiteks möödunud kevadel. Seega on põhjust arvata, et tuleb väärikas ja lõbus võistlus,» lisas Rannap.

Seekord astuvad võistlustulle TTÜ Bigband (MTÜ BigBand Muusikud), Rajooni uued poisid (Eesti Arengufond), Palavik (Microsoft), Kanal 2 (Kanal 2 ja sõbrad), Mood mess (Skype), 100 % Pro(Proekspert AS), Connectors (Loodusvägi OÜ), Mad Road (Meiren Engineering OÜ), Buffet (Baltic Packaging Systems OÜ), Peadirektor (Swedbank) ja P.N.T (A.Le Coq).

Parima firmabändi selgitab välja žürii koosseisus: Anu Saagim, Maire Aunaste, Leen Kadakas, Danel Pandre, Hendrik Sal-Saller, Tomi Rahula, Andres Raid, Sven Mansberg, Taivo Paju ja Riho Rõõmus.

Eelvoorud toimuvad 11., 12., 19. aprillil ning superfinaal 28. aprillil Rock Cafes. Uksed avatakse kell 19.00, bändid astuvad lavale kell 20.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles