Kriitik: Kerli on nagu barbinukk kosmosest, kel on üledoos ecstasy'st

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Kerli uuest muusikavideost
Kaader Kerli uuest muusikavideost Foto: Youtube

Kerli muusikavideo «Zero Gravity» on saanud internetisaitidel väga erinevat vastukaja. Üks neist on aga Kerlit põrmustav - kriitik, kes reaalajas video vaatamise asemel hoopis Eesti asukohta otsima hakkas, märkis, et see on märk halvast muusikast.

«Palun ärge tehke nägu, just kui teaksite, kes on Kerli. Me töötame online-muusika lehe kallal ja isegi meie ei teadnud. Aga nagu kõik head ajakirjanikud, tegime ka meie oma kodutöö ja uurisime välja, kes on Kerli. Tulemuseks on artist, kes on väga huvitav naine, aga me ei hakka valetama - tema videot «Zero Gravity» oli hirmus vaadata.»

«Kerli näeb välja nagu barbinukk kosmosest, kes on liiga palju ecstasy't tarbinud. Täitsa tõsiselt - pole tabavamat moodust teda kirjeldada.»

«Ta kutsub oma fänne Moonchildreniteks (kuulasteks) ja see pole ainuke veider asi. Nimelt on ta enda sõnul pärit Eestist, mis väidetavalt on päris riik, aga oleme veel praeguseni arvamusel, et see on ka kusagil Oz-i ja Imedemaa vahel. Vabandame, siin jäi meie kodutöö tegemata, aga olge ometi - geograafia polegi ju meie teema.»

«See laul kõlab täpselt nii, nagu me sellelt ka ootasime. See on umbes nagu «ma tulen Eestist ja ma olen lisaks veel ka kosmoseliblikas, kes viib sind maagilisse kohta, kus kosmosekoletised sind oma kullakarvalistest nibudest erituva puuviljamahlaga imetavad» muusika.»

«Ja kas panite tähele - tema eesti keele aktsent kõlab hirmsalt - umbes nagu Celine Dioni omagi. Oh, meil polnud aimugi, et selle kuulamine võib olla nii piinarikas.»

Edasi pöördus muusikaarvustaja lugejate poole küsimusega, kas need ikka teadsid, et Eesti rahvaarv on 1,4 miljonit. «Meie ka ei teadnud, aga me uurisime selle välja samal ajal, kui Kerli video käis taustaks. See tähendab, et eelistame enne uurida, kus asub Eesti kui vaadata ülejäänut sellest videost. Kui muusikakriitik valib geograafia õppimise muusikavideo vaatamisele, siis on see VÄGA HALB märk sinu videole,» märgib arvustaja.

Muusikakriitiku lehe SoManyMP3s.com Kerli arvustusega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles