Enneolematut arvutimänguööd Tallinnas juhib Piret Järvis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R U THERE?
R U THERE? Foto: Kaader filmist

«R U THERE? - MÄNGI NÜÜD, ELA HILJEM!» on 19. aprillil kinos Sõprus esilinastuva virtuaal-armastusfilmi, draama «Oled sa seal?» [R U There? (Taiwan / Prantsusmaa / Holland 2010)] eel-soojendus.

Taipei, Taiwan. Professionaalsete arvutimängurite maailmameistrivõistlused. Jitze on tõeline supersõdur virtuaalsuses. Pärast liiklusõnnetuses hukkunu nägemist midagi aga muutub. See ei ole surmahirm, mis teda painama hakkab, vaid mingi muu küsimus. Midagi, mida ta isegi küsida ei oska, ent tundub puudutavat kogu tema eksistentsi ning maailma(sid), milles ta elab.

Kavas on suurel kinoekraanil Mortal Kombati (2011) tournament Gamestari auhindadele, mida viib läbi Piret Järvis. Pealtvaatajad saavad lisaks oma mänguhimu rahuldada saalis olevatel televiisoritel ja suurel lisaekraanil.

Tournamentis osalemiseks saada oma kontaktandmed (30 kohta).

NB! Kõikidel ürituse külastajatel on võimalik sama pääsmega järgmisel päeval, 8. aprillil kell 16.30 näha filmi «Oled sa seal?» esimestena spetsiaalsel eriseansil (kaks nädalat enne teisi).

David Verbeeki hüpnootiliselt ilus film uurib läbi mitmetähendusliku, ent moraalitsemiseta esitatud loo arvutimängude ja interneti, loodusliku ja tehisliku, reaalsuse ja virtuaalsuse mõju inimpsüühikale.

Virtuaal-draama «Oled sa seal?» osales Cannes’i filmifestivali 2010 programmis ning ning PÖFF 2011 Just Film programmis. Auhinnad: parima operaatori ning parima heli preemiad Hollandi filmifestivalil.

Ürituse Piletilevi info saab siit, ning Facebooki lehele pääseb siit.

Filmiga saab lähemalt tutvuda Kino Sõpruse kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles