Katrin Karisma mängis vägistamisstseeni katkise sabakondiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Karisma.
Katrin Karisma. Foto: SCANPIX

Kui nooruke näitleja Katrin Karisma 40 aastat tagasi Estonia laval muusikalis «Mees La Manchast» Aldonzat mängis, kukkus ta nii õnnetult, et sabakonti tekkis mõra - vigastus annab tunda tänini, aga tookordne etendus sai kangelaslikult lõpuni mängitud.

«Don Quijote ütleb «oo, õilis hing, oo, õilis hing» ja mina pean taganema lavasügavusse,» kirjeldab Katrin seda ammust korda, kui tal hämarusse liikumine, selg ees, just kõige perfektsemalt ei kulgenud, kirjutab Õhtuleht.

«Mina siis taganesingi, komistasin dekoratsiooni otsa ning kukkusin.» Mõistagi lõi tal silmist sädemeid ja kõik vikerkaarevärvid tegid silme ees tiire...

Et aga kukkumisele järgnes lõpuks Aldonza vägistamisstseen, sai näitlejatar kogu suure valu endast lihtsalt välja kisendada. «Karjusin selle stseeni ajal südamest - ja see karjumine võttis valu ära,» meenutab Katrin muiates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles