Jumestuskunstnik Katrin Sangla innustab naisi meikima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meigikunstnik Katrin Sangla õpetab sind meikima DVD abil
Meigikunstnik Katrin Sangla õpetab sind meikima DVD abil Foto: Masa

Raamatu-ja kosmeetikakaupluste lettidele on jõudnud Eesti tipp-jumestuskunstnik Katrin Sangla DVD, kus antakse nõu kuidas kasutada erinevaid jumestustooteid.

Sangla innustab naisi rohkem eksperimenteerima ning tutvustab erinevaid tehnikaid nii päeva-, kui õhtumeigi tegemisesks.

«Minu DVD eesmärk on inspireerida naisi ja näidata, et jumestust teha polegi nii keeruline, kui esialgu tundub,» räägib Sangla. «Peale DVD vaatamist leiavad ehk kasutamist ka kodus niisama vedelama jäänud jumestusvahendid.»

«NIng varsti on käes ju ka koolilõpu üritused. See võiks olla üks väga praktiline kingitus näiteks  lõpetajale, sest ega igal noorel pole võimalust enne pidulikku üritust ilusalongi külastada, aga DVDd  saad vaadata nii arvutist, kui telerist.»

«Tõeline kokkuhoid, kui võrrelda DVD maksumust keskmise jumestuskunstniku juures käimisega! Teadmisi ju õhtul maha ei pese! Paned aga plaadi peale ja teed ise!»


DVD «Katrin Sangla Make-up» on müügil peale plaadipoodide ka Solarise Dolce Vita poes. See on esimene kosmeetikapood, kus võid kohepealt, peale vahendite, ka õpetuse kaasa osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles