Galerii: Buduaar Girls Night teine pidu!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

31. märtsil toimus Klubis Teater, meeletu ja naisteroheke Buduaar Girls Night.

Klubi Teater vallutasid kaunid sõbrannade seltskonnad, kes lõbutsesid ja nautisid parimat pidu, mis oli mõeldud just neile.

Uksel ootasid kaunitare seksikad noormehed, kes tervitasid naisterahvaid maitsvate kokteilidega, mille eest hoolitses Martini Royale. Samuti jagati kauneid kingitusi, milleks oli dekoratiivkosmeetika Dermoshopilt.

Neidudele pakkusid silmailu kaunid ja trimmis kehadega meestantsijad ja parima muusika eest kandis hoolt DJ Peterson.

Baarmend, kes tegid showd otse baarilettide, ajasid elevile nii mõnegi neiu.

Kõik soovijad said oma esinemisjulguse proovile panna tantsides lisalaval, mis sai väga populaarseks ka noormeste keskel.

Külaliste seas kohtas sel korral seltskonnakaunitare nagu meigikunstnik Mari Ojasaart, stiist ja projektijuht Kristi Ojasaart, endist Nexuse lauljat Helen Randmäed, jpt.

Peolt ei puudunud ka laulja Kristjan Kasearu, seltskonnategelased Tipp ja Täpp, jpt


Aprilli viimasel laupäeval on kõiki sõbrannasid ootamas uued kingitused, maitsvad kokteilid ja lõbus Buduaar Girls Night!
 

Sel nädalal on kavas aga lausa kolm üritust: Neljapäeval 5.04 Secretaries Gone Wild - Ainus töö on pidutsemine sellel õhtul!

Reedel 6.04 Instrumental Trio - kõiki külastajaid on ootamas elav muusika parimatelt artistidelt, kuulda saab saksofoni, trumme ja trombooni.

Laupäeval 7.04 Spring Flowers - sulatame lume ja kutsume kevade tagasi vallandades tantsupõrandal võimsa energia!.


Vaata kaunist galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles