Köögikupja palja mehega paroodia kogub Internetis fänne!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köögikupja palja mehega paroodia kogub Internetis fänne!
Köögikupja palja mehega paroodia kogub Internetis fänne! Foto: Youtube

Kas olete mõnikord tabanud end võrdlemast Eesti ja välismaa videokunsti? Justkui oleks välismaal tehtud filmid, videoklipid, saated alati väga head, eestlaste toodangu kvaliteet aga ei kannata, vastupidi, üldse kriitikat.


Kupja lustli meeskond tegigi väikese katse. Leidsime nimelt mõni aeg tagasi videoportaalist YouTube reklaamklipi, mis meile kõigile palju nalja pakkus. Selle reklaami on tellinud prillide ja kontaktläätsede müügiga tegelev Inglismaa firma Specsavers.

Reklaam tundus niivõrd omapärane, et tekkis idee – katsetame, kas suudame sama asja järgi teha ehk parodeerida. Tulemus on teie ees, teile hindamiseks ja kommenteerimiseks.

Vaata videoklippe:

Esimene on välismaa reklaamvideo rahvusvaheliselt tuntud tippkoka Gordon Ramseyga.

Teine aga meie kodukootud ja maavillane paroodiaklipp Köögikubjas Juha Rantaneniga.

Köögikubjas Juha Rantanen on tagasi Kanal 2e ekraanil ja emotsionaalne tõsielusari jätkub juba homme kell 20:00.

Tuletame veel meelde, et veel on võimalik Köögikupja saatesse pääseda. Kui Sul on südamega loodud äri, millel aga ei lähe kuigi hästi, siis võta ühendust, et saada konsultatsiooni oma ala parimalt asjatundjalt.

Kontaktid on: kubjas@kanal2.ee või 510 6670.

EMBEDD -

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles