Fotod: sarja «Tuuni mu mõisa!» pressiesitlusel tutvustati staartuunijaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uues saatesarjas «Tuuni mu mõisa!» saavad Eesti kutsekoolide tublimad õppurid võimaluse ja ülesande raputada Paunküla mõisas asuv hooldekodu uuele elule.

Kust alustada ja mida muuta, kust king kõige valusamalt pitsitab? Noortele tulevad appi filmilegend Leida Rammo, pikaaegne operetiprimadonna Therese Raide ja veteransportlane Herbert Sepp, kes hülgavad ajutiselt kodused mugavused ja kolivad samuti hooldekodusse.

Just nende märkused ja tähelepanekud annavad noortele kätte suuna, mida hooldekodu eluolu parandamiseks ette võtta. Noorte tuunimistöid mõisa köögis, aias, kodulehel ja mujal koordineerivad ja hindavad tunnustatud spetsialistid: reklaamiguru Leslie Laasner, pikaaegne presidendi kokk Indrek Kivisalu, moekunstnik Tiina Talumees, sisearhitekt Hannes Praks jpt.

Niisiis, vanas väärikas mõisahoones põrkuvad kaks vastandlikku põlvkonda - tegutsemistahtelised kutsekoolide õpilased ja konservatiivsed hooldekodu asukad ning töötajad. Kas suudetakse leida kompromisse ja olla üle põlvkondadevahelistest erinevustest? Saatejuht on Leemet Prits.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles