Sisekujundaja assistendiks õppiv staartuunija kurdab praktikakohtade üle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» pressiesitlus Tallinna Polütehnikumis. Liis Kilvits.
Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» pressiesitlus Tallinna Polütehnikumis. Liis Kilvits. Foto: Viktor Burkivski

Käesoleval nädalal alustab Kanal 2 eetris uus saatesari «Tuuni mu mõisa!», milles näitavad oma oskusi Eesti erinevate kutsekoolide õppurid ja puhuvad uue elu sisse Paunküla mõisas asuvale hooldekodule.

Noortele tulevad appi filmilegend Leida Rammo, pikaaegne operetiprimadonna Therese Raide ja veteransportlane Herbert Sepp, kes hülgavad ajutiselt kodused mugavused ja kolivad samuti hooldekodusse.

Tallinna Tööstushariduskeskuses sisekujundaja assistendi erialal õppiv Liis Kilvits teeb oma teledebüüdi kardinate ülespanijana. «Käisime ise poes ja saime sinna kangaid valida, see oli päris huvitav väljakutse,» leiab neiu, et koolist sai ta saates osalemiseks kaasa piisaval hulgal oskusi. «Seal polnudki väga raskeid ülesandeid, piisas kõikidest kogemustest, mis me omandanud olime.»

Oma eriala soovitab Kilvits ka kõikidele teistele. «Meie koolis saab kõik vajaliku kätte, mida vaja kuskile edasi minemiseks,» ei ole ta veel iseenda tulevikuplaanides väga kindel.

Vaatamata heale ettevalmistusele leiab neiu, et sellel erialal tekib raskusi praktikakoha leidmisega. «Minu jaoks ei olnud näiteks esimene praktikakoht piisav, sain seal vaid klienditeenindust rakendada,» kurtis Liis.

Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» esimene osa on Kanal 2 eetris laupäeval kell 20.35.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles