Artjom Savitski oma uuest produtsendist: tegutseme Skype’is

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski
Artjom Savitski Foto: Promofoto

Saates «Eesti otsib superstaari» teisele kohale jäänud Artjom Savitski ja Austraalias resideeriv muusikaprodutsent Vahur Valgmaa alustasid koostööd. «Kui kõik sama hästi sujub nagu siiani, siis kindlasti on tal tulevikku artistina,» usub Valgmaa Artjomi edusse.

«Hirmole jäi silma üks laul (tulevase pealkirjaga «Ainus soov») ning ta lubas selle edasi saata Valgmaale, et küsida tema arvamust - Valgmaale meeldis demo ja ta oli nõus seda produtseerima - tal ei olnud algul õrna aimugi, et tegemist oli minu looga.»

«Lõpuks vahetasime Skype’i-aadresse ning hakkasime laulu kallal edasi nokitsema ning praegu töötame juba teise singli «Harmoonia» kallal, mis varsti ka välja tuleb,» räägib Artjom koostöö sünnist.

«Arutleme potentsiaalsete singlite üle - praegu on muusika, mida välja laseme, tulnud minu või mu bändi sulest ja Valgmaa produtseerib lood ning annab neile viimase lihvi,» ütleb Arjom.

Kuna vahemaa on suur - Artjom elab Eestis, Vahur Austraalias -, käib loomingu tuunimine läbi võrgu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles