Galerii: Rene Bush ja Eva Paalma tulid Eesti tennise karikavõitjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti karikavõistluste meeste üksikmängu finaalis alistas 40-aastane Rene Busch üllatavalt kindlalt Eesti noorema põlvkonna ühe parema mängija Markus Kerneri 6:3, 6:2.


Naiste finaalis alistas Eva Paalma Kadi Ilvese ühepoolses kohtumises 6:1, 6:0.


«Kui arvestada meie vanust ja mängulist aktiivsust, oli veidi üllatav küll,» möönis Busch. «Kuid osalesin äsja seenioride MMil USAs ning sealt saadud hoo arvel suutsin samal tasemel jätkata.»

Busch lisas, et luges äsja üht vana Spordilehte, kus samuti Eesti karikavõistlustel alistas 41-aastane Toomas Leius 16-aastase Teet Rätsepa. «Selline tulemus lisas motivatsiooni.»

Kuigi Buschi esikoht andis hoobi Eesti noorte tennisele, sõnas karikavõitja ise, et pessimismi ei tasu langeda. «Kui sellest tulemusest tehakse õiged järeldused, on kõik hästi,» sõnas ta.

Busch lisas, et treeneri roll on talle endiselt number üks – kohe pärast karikafinaali sõitis ta õpilastega Šiauliai turniirile. «Ent püüan ka edaspidi ise võistelda, sest kaasa mängides on õpilastele emotsioone ja kogemusi parem edasi anda.»

Naiste finaalis alistas Eva Paalma Kadi Ilvese ühepoolses kohtumises 6:1, 6:0. Seegi tulemus on pisut ootamatu – Paalma oli finaalis küll soosik, aga nii kindlat võitu ei ennustatud.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles