Simple Session tõi võrreldes mullusega rohkem korrarikkumisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Session 12: teine treeningpäev
Simple Session 12: teine treeningpäev Foto: Fat Tony / fattonybmx.com

Möödunud nädalavahetusel tuvastati Simple Sessionil 51 seadust rikkunud alaealist. 32 alaealist tabati tubakatoodete tarvitamiselt, 13 alaealist omasid tubakatooteid, 12 alaealist tarvitasid alkoholi.

Ei leitud ühtki narkootikume tarbinud isikut, samuti ei olnud avaliku korra rikkumisi, edastas Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja Andres Sang.

Põhja prefektuuri Lõuna politseijaoskonna noorsooteenistsue vanema Nurmely Mitrahovitši sõnul oli võrreldes eelmiste aastatega küll selle aasta Simple Sessionil alaealiste korrarikkumisi rohkem kui eelmisel aastat, aga kasv oli tabatud tubakatoodete tarvitajate arvelt.

Tegelikult on ameti hinnangul ürituse avalik kord paranenud, nii ei leidnud politsei sel aastal ürituselt väga purjus noorukeid ning ka kaklusi või muid avaliku korra rikkumisi ei hakanud silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles