Millist aprillinalja tehti Angela Aagile kooliajal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitarrist Angela Aak
Kitarrist Angela Aak Foto: Tiit Mõtus

Aastaid tagasi soovahetusoperatsiooni läbi teinud muusik Angela Aak on mänginud ansamblites VanGogh, Vanemõde, Henhouse, T-klaas, GGG, Long Loff ning Aak & Oja. Hetkel on ta aga ansambli Blacky kitarrist ja laulja.

Buduaar uuris Angela käest, milliseid aprillinalju talle kooliajal tehtud on.

«Ei saa nüüd öelda, et mulle väga suurelt ettevalmistatud nalju tehtud oleks, kuid kooliajal oli «selg valge» kõige levinumaks naljaks. See tähendab, et kriidiga tõmmati seljale triip,» mäletab Angela selgelt, kuidas kriidi abil klassikaaslaseid haneks sai tõmmatud.

«Kusjuures ühel korral mul tõesti tehtigi selg valgeks, keegi kirjutas kriidiga minu tooli seljale midagi ja mina otse loomulikult istusingi täpselt sinna vastu. Alguses ei saanud ma midagi aru, aga kui ikka kõik klassikaaslased, kes minu selja tagant mööda läksid, naerma hakkasid, tekkis väike kahtlus ja vaatasin siis lõpuks ise ka järgi, selleks ajaks oli seljale jäänud vaid üks suur kriidiplärakas,» ei hakka Angela salgama, et ka teda on edukalt haneks tõmmatud.

«Vanematel aegadel, kui bändidega tuuril olime, tehti kogu aeg kõiksugu nalju. Näiteks tuuri viimasel kontserdil lavale minnes ikka avastasid, et keegi on sinu mikrofoni statiivi kõva käega kinni keeranud nii, et see ulatub sul tublisti üle pea,» muigab Angela, et pole just lihtne statiivi kõrgust viimasel hetkel paika panna, samas tundus see tol ajal endalegi naljakas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles